به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، امیر دریادار حبیبالله سیاری در حاشیه حضور در منطقه دوم دریایی ارتش در بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حضور مقتدر نیروی دریایی ارتش در آبهای آزاد بیانگر توانمندی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
وی از تداوم حضور توانمند نیروی دریایی ارتش در آبهای آزاد خبر داد و افزود: نیروی دریایی ارتش به منظور حفظ امنیت و حفاظت از کشتیهای مختلف تلاشهای ویژهای داشته که بهمنظور افزایش توان راهبری و رزمی نیروی دریایی ایران برنامهریزی شده و طرحهای مختلف در این زمینه اجرایی شده است.
ویفرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: به منظور حفظ منافع و تامین امنیت کشور مقتدرتر از گذشته در سطح دریاها و آبهای آزاد حضور داریم و تلاش و فعالیتهای خود را با قدرت ادامه خواهیم داد.
سیاری به ماموریتهای ناوگروه 34 ارتش جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: این ناوگروه در آبهای آزاد حضور دارد و با ناوشکن البرز و بندرعباس ماموریتهای خود را انجام میدهد.
وی تصریح کرد: از سال 1387 تاکنون ناوگروههای نیروی دریایی ارتش در دریاهای آزاد حضور گستردهای داشتهاند و مقابله با تروریسم دریایی و حفاظت از منافع اقتصادی کشور با جدیت در دستور کار بوده است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پایان به حفاظت ناوگروههای ارتش از مسیر عبور و مرور کشتیها اشاره و خاطرنشان کرد: طی هفت سال اخیر 2 هزار و 600 کشتی تجاری و نفتکش توسط نیروی دریایی ارتش در خلیج عدن و دریای سرخ اسکورت شده است.
به گزارش تسنیم، پس از واکنش ارتش و گروه انصار الله يمن و نيروهاي مردمي اين کشور به حملات عربستان و شليک موشکهاي «اسکاد» به خاک سعودي، تجاوز عربستان وارد مرحله تازهاي شده است.
روزنامه «رأي اليوم» با اشاره به اين مسئله گزارش داد که با نزديک شدن به زمان مذاکرات احتمالي صلح «ژنو»، شليک موشکهاي اسکاد نقطه عطفي است و ناظران نيز بر اين باورند که در مجراي جنگ تحولات خطرناکي رخ داده است که عمق عربستان را هدف قرار خواهد داد.
به گزارش اين روزنامه، افزايش حملات در نقاط مرزي ميان عربستان و يمن از وقوع جنگ زميني معکوس خبر ميدهد. ناظران همچنين مدعي شدند که استفاده از موشکهاي اسکاد نيز درگيري را وارد مرحله تازهاي کرده است.
به گفته ناظران، موشکهاي اسکادي که توسط ارتش يمن و نيروهاي مردمي اين کشور استفاده شد، يادآور موشکهاي حزب الله لبنان و جنبش «حماس» فلسطين است؛ موشکهايي که به عمق اسرائيل رسيدند.
عربستان نيز از ميزان خطر اين موشکها آگاهي دارد و در صورتي که شهرهاي خميس، شميط و أبها که پس از «جازان» قرار دارد بمباران شود، ميتواند به عمق عربستان برسد و خطر جدي براي اين کشور باشد. منابع خبري شنبه گذشته (۱۶ خرداد) تصاويري را منتشر کردند که نشان ميداد گروه انصارالله يمن به سوي پايگاه هوايي «خالد بن عبدالعزيز» در جنوب عربستان موشک اسکاد شليک کرد.
يمنيها با شليک موشک اسکاد پايگاه هوايي ارتش عربستان در استان جيزان اين کشور را موشک باران کردند. موشکهاي مذکور به مدت ۴.۵ دقيقه در آسمان عربستان بود و با دقت بالايي به اهداف تعيين شده اصابت کردند.
«احمد العسيري» سخنگوي ائتلاف تحت رهبري سعودي ها عليه يمن که پيش از اين تاکيد مي کرد که در حملات جنگندههاي عربستاني انبارهاي موشکي و تسليحاتي انصارالله و ارتش يمن هدف قرار گرفته است، امروز اذعان کرد که بيش از ۳۰۰ موشک اسکاد در اختيار يمنيها قرار دارد.