به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛به نقل از النشره، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد، واشنگتن از حق وتوی خود در شورای امنیت به منظور متوقف کردن فروش جنگندههای سوخوی- 30 روسیه به ایران استفاده خواهد کرد.
پیش از این رسانههای روسی به نقل از یک دیپلمات ارشد در آژانس صادرات تسلیحات روسیه گزارش دادند، روسیه طی سال جاری قرارداد فروش جنگندههای «سوخوی- 30 اس ام» را با ایران به امضا خواهد رساند.
مسئولان آمریکایی اعلام کردند، "باراک اوباما،" رئیسجمهوری آمریکا از تمدید تحریمهای ایران، که سال جاری به پایان میرسد، در صورتیکه با برجام در تضاد نباشد، استقبال میکند.
رویترز با اشاره به کاریکاتور ضدلبنانی که اخیرا در روزنامه سعودی الشرق الاوسط منتشر شده، نوشته است که این کاریکاتور «میزان خشم» ریاض از بیروت را که به لغو وعده کمک تسلیحاتی سه میلیارد دلاری به لبنان و کاهش نقش در این کشور منجر شد، نشان میدهد.
این خبرگزاری با بیان اینکه تصمیم ریاض میتواند به تقویت بیش از پیش حزبالله در لبنان منجر شود، به نقل از یک دیپلمات ارشد اروپایی نوشته است: «ما داریم عملا لبنان را به ایران میبازیم. این ضربه بزرگی به لبنان است.»
در ادامه گزارش گفته شده است که اقدام عربستان حزبالله و همچنین تهران را در موقعیت بیش از پیش قدرتمند در لبنان قرار میدهد.
اینکه من اعتراض میکنم، از هیجان جوانها بنده ناراحت نیستم؛ خب جوان اهل هیجان است، جوان منبع انرژی است و دائماً دلش میخواهد انرژی خودش را تخلیه کند؛ من از این باب [میگویم] که این وظیفههای بزرگ زمین نماند. وقتیکه در یک جماعتی ده هزار جوان یا پنج هزار جوان جمع شدند و دلشان را دادند به شما، شما میتوانید با یک اجرای عالی، هنرمندانه و پُرمغز، اینها را تبدیل کنید به انسانهای کارآمدی که با عزم جزم بروند دنبال کار، میتوانید هم تبدیل کنید به آدمهای بیخیال، بیفکر، ناامید و از لحاظ معنوی تهیدست؛ این کار را هم میشود کرد. شما از این فرصت استفاده کنید و آن شقّ اوّل را انتخاب کنید. حرف من این است.

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اسرائیل از همان اوایل پیروزی انقلاب اسلامی به دنبال ضربه زدن به منافع ملی و جمهوری اسلامی ایران در منطقه غرب آسیا بود و در این مسیر هر اقدامی را انجام داد.
ارتش اسرائیل که بارها حد فاصل سال های 1948 تا 1973 بر ارتش های مهم اتحادیه عرب پیروز شد، لذا خود را در منطقه بی رقیب می دانست با امضا معاهده صلح "کمپ دیوید" به دنبال گسترش سرزمین های اشغالی بود.
اما با پیروزی گفتمان انقلاب اسلامی در سال 1979 میلادی و ایجاد جنبش های مردم نهاد ضد اسرائیلی در کشور ، گروه های مقاومت از ایران اسلامی الگوی معنوی گرفتند و اعتماد به نفس خود را بازیافتند و توانستند در قرن 21 بارها ارتش اسرائیل را شکست دهند .
مقامات "تل آویو" که در جنگ سخت از رهپویان جمهوری اسلامی ایران شکست خورده بودند ، به طور کلی سه استراتژی را برای خود تعریف کردند که تضعیف مقاومت اسلامی لبنان و فلسطین، اختلاف افکنی بین ایران و کشورهای عربی و به خصوص کشورهای حاشیه خلیج فارس و ایجاد جنگ داخلی در کشور همپیمان ایران (یعنی سوریه) از جمله آن بود.
